"Borç dosyaları elimizde kaldı"

“Borç dosyaları elimizde kaldı”
Kısa süre önce geride kalan kurban bayramının esnaf için büyük bir umut olmasına karşın, bu umudun hayal kırıklığı ile geride kaldığını söyleyen Yunus Emre Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeki Çoban, sıkıntılı geçen...

Kısa süre önce geride kalan kurban bayramının esnaf için büyük bir umut olmasına karşın, bu umudun hayal kırıklığı ile geride kaldığını söyleyen Yunus Emre Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeki Çoban, sıkıntılı geçen günlere bayram alışverişinin de çare olmadığını söyledi.
Kötü geçen günlerde esnafın kooperatif aracılığı ile kullandığı borçların gününün gelmesine rağmen dosyalara para girmediğini belirten Çoban; "Bayram öncesi bazı esnaf arkadaşlarımız taksitlerini bayram alışverişi sonrası ödeyeceklerini söylediler. Ancak bayram alışverişi hiçte istendiği gibi gitmedi. Bu yüzden esnafımızın kredi taksitleri gecikti. Böylece dosyalarda ödenmemiş halde elimizde kaldı" diye konuştu.
Çoban kredilerin kara gün dostu olduğunu ancak esnafın zor günlerinde bu kredileri kefil bulamaması ve sicil bozukluğu nedeniyle kullanamadığını da belirterek, bu sıkıntıların bir an önce giderilmesi gerektiğinden söz etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.