Borsa Meslek grubundan Büyükerşen'e teşekkür

Borsa Meslek grubundan Büyükerşen’e teşekkür
Dün Ticaret Odası’nda bir toplantı yapan Eskişehir Ticaret Borsası Canlı Hayvan Meslek gurubu yöneticileri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Bir araya gelen meslek örgütü üyeleri hayvan pazarının kurulması ile ilgili...

Dün Ticaret Odası'nda bir toplantı yapan Eskişehir Ticaret Borsası Canlı Hayvan Meslek gurubu yöneticileri Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Bir araya gelen meslek örgütü üyeleri hayvan pazarının kurulması ile ilgili olarak ortaya çıkman sorunun çözümünden dolayı mutlu olduklarını söylediler. Örgüt adına açıklama yapan başkan İsmail Hakkı Azizoğlu sorunun ortadan kalkmasını sağlayan Büyükşehir belediyesi ile Tarım İl Müdürlüğüne teşekkürlerini sundu.
Azizoğlu burada yaptığı konuşmada; "Geçenlerde bildiğiniz gibi Eskişehir'imizde hayvan pazarımız kapatıldı. Eskişehir Ticaret Borsası; Canlı Hayvan Meslek Grubu olarak tepkimizi dile getirdik. Bu tepkilerimizden dolayı Büyükşehir Belediyemiz hayvan üreticilerimize ve besicimize duyarlı davrandı, hayvan üreticilerimize ve besicilerimizin sesine kulak vererek duyarlı bir hareketle hayvan pazarını Büyükşehir Belediyemiz Muttalip semtimizde kurmaya karar verdi. Bu duyarlı davranışlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Tarım İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyor ve en kısa sürede Eskişehir'imize yakışan hayvan pazarımızın inşaatının bitmesini bir an önce bekliyoruz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.