"Boşa geçecek bir dakikamız yok"

“Boşa geçecek bir dakikamız yok"
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, “ Raylı Sistemler AR-GE Merkezini biran önce Eskişehir’e kazandırmak konusunda ortaya çıkan bu fırsatı kaçırmamak adına seferber olacağımızı ümit ediyorum.”diye konuştu.Eskişehir...

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan, " Raylı Sistemler AR-GE Merkezini biran önce Eskişehir'e kazandırmak konusunda ortaya çıkan bu fırsatı kaçırmamak adına seferber olacağımızı ümit ediyorum."diye konuştu.
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun KARACAN "Boşa Geçecek Bir Dakikamız Yok Tüm Kurumları sükûnet ve Sağduyuya Davet Ediyoruz!" dedi.
Harun Karacan, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Bilindiği gibi 9 Aralık 2009 günü şehrimizde " Raylı Sistemler AR-GE Merkezi Çalıştayı" düzenlendi. ESO ile birlikte, ESABİGEM – RAYDER işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu çalıştay, Eskişehir'in çeşitli kurum ve kuruluşlarımız, şehrin ortak menfaati için bir araya geldiği nadir örneklerden biri olarak, kamuoyundan hak ettiği desteği almış görünmektedir.
Raylı sistemler AR-GE merkezinin Eskişehir'e kazandırılmasının, şehrin birçok kurumu tarafından benimsenmiş olması memnuniyet vericidir."
Çalıştay sonrasında, çalıştayın konu ve hedefi dışında vuku bulan tartışmaları ise endişe verici buluyorum. Çalıştay sırasında gerçekleştirdiğimiz işbirliği ortamını, şehrin bütün kurumlarını kapsayacak şekilde genişletmemiz gereken bu günlerde, lüzumsuz tartışmalarla vakit ve enerji kaybetmeyeceğimizi, Raylı Sistemler AR-GE Merkezini biran önce Eskişehir'e kazandırmak konusunda ortaya çıkan bu fırsatı kaçırmamak adına seferber olacağımızı ümit ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.