Boşandığı eşini Iraklı sığınmacı kadın mı bıçakladı?

Boşandığı eşini  Iraklı sığınmacı  kadın mı bıçakladı?
Eskişehir’de sığınmacı olarak kalan Iraklı 32 yaşındaki Hayder H. A., boşandığı ancak birlikte yaşadığı eski kocası 24 yaşındaki Sabreen S. K. H.’yi göğsünden bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.Olay,...

Eskişehir'de sığınmacı olarak kalan Iraklı 32 yaşındaki Hayder H. A., boşandığı ancak birlikte yaşadığı eski kocası 24 yaşındaki Sabreen S. K. H.'yi göğsünden bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.
Olay, Kırmızıtoprak Mahallesi Alptekin Sokak'ta saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu bildirilen Sabreen S.K. H.'yi sokakta yaralı olarak gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler göğsünden bıçaklanmış olan Sabreen S. K. H.i için 112'den ambulans istedi.
Polislere eve geç gittiği için eşiyle tartıştığını, eşinin mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla kendisini yaraladığını söyleyen Sabreen S. K. H., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Iraklı gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Polis tarafından gözaltına alınan Iraklı sığınmacı Hayder H. A. ise suçlamaları kabul etmedi. Sabreen S. K.H. ile boşandıklarını söyleyen Hayder H.A., "Evde birlikteydik. Kıskançlık yüzünden aramızda tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Sabreen S. K. H., evden dışarı çıktı. Kısa süre sonra da 'Polis' diye bağırdığını duydum. Dışarı çıktığımda evin önünde göğsünden yaralanmış olduğunu gördüm. Onu ben bıçakla yaralamadım" dedi.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü, Hayder H.A.'ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.