"Böyle olsun istemezdim"

“Böyle olsun istemezdim”
Basın Şehitleri Caddesi üzerinde geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde meydana gelen bıçakla adam öldürme ve yaralama olayının devamına dünde devam edildi.Bir barda meydana gelen tartışma sırasında vücuduna aldığı bıçak darbeleri...

Basın Şehitleri Caddesi üzerinde geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde meydana gelen bıçakla adam öldürme ve yaralama olayının devamına dünde devam edildi.
Bir barda meydana gelen tartışma sırasında vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu can veren Gökhan U. ve olayda yaralanan Savaş Ö. adlı şahısların dünkü duruşmasında tutuklu sanıklar ifade verdi. Bar cinayetinin ardından yakalanarak tutuklanan M.S., M.B., A.T, H.B. ve de Ü.E ve tutuksuz yargılanan E.B.M.U. verdikleri ifade de olayın bu dereceye kadar uzayacağını tahmin etmediklerini söylediler. Basın Şehitleri Caddesi üzerinde bulunan barda eğlendikleri sırada iki grup arasında tartışma yaşandığını belirten tutuksuz sanıklardan M.Ü. "Olayın neden çıktığını bilmiyorum. Yan masada tartışıyorlar. Gökhan'ı kimin bıçakladığını görmedim. Beraatimi istiyorum"dedi. OGÜ Tıp Fakültesi hastanesinde görevli iki doktorlarında tanık olarak dinlendiği duruşmad söz verilen M.S. adlı şahıs pişman olduğunu söyledi. Tutuklu yargılanan M.S. "Üzgünüm olaylar benim yüzümden oldu. Arkadaşlarımın tahliyesini istiyorum çok pişmanım"dedi. Mahkeme heyeti sanıkların tahliye talebini red ederek, duruşmayı ileri bir tarihe ertelediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.