Bu nasıl düzenleme

Bu nasıl düzenleme
Tepebaşı Belediyesi bölgesinde kalan İstasyon Parkında son günlerde yapılan çalışmalar vatandaşları endişelendiriyor.Eskişehir’in en gözde mekanları arasında yer alan ve özellikle ailelerin büyük ilgi gösterdiği İstasyon...

Tepebaşı Belediyesi bölgesinde kalan İstasyon Parkında son günlerde yapılan çalışmalar vatandaşları endişelendiriyor.
Eskişehir'in en gözde mekanları arasında yer alan ve özellikle ailelerin büyük ilgi gösterdiği İstasyon Parkında yapılan inşaat çalışmaları yeşil alanın betonla kaplanacağı korkusunu yaratıyor.
Daha önce Alaattin parkında yapılan kapalı binaların da örnek olması, Eskişehirlilerde bu parkında betonla kaplanacağı endişesini yaratıyor.
Bu endişelerini dile getiren pek çok Eskişehirli bu güzide bölgenin eskisi gibi yine ailelerin gelip gidebileceği bir bölge halinde kalmasını istediklerini fakat son günlerde yapılan çalışmalarla o eski havanın kaybolma korkusu içerisinde olduklarını belirtiyorlar.
Tepebaşı Belediyesi'nin bu konuda gerekli özeni göstermesini ve parkın yeşil alanlarının korunması için çalışmaları denetlemesi gerektiğini hatırlatan Eskişehirliler; "Bu parkta tüm yeşil alan kaybolmasın. Yetkililer gerekli incelemelerini yapsın. Yeşilin tamamının betonla kaplanmasını istemiyoruz.
Yıllardır hep cazibeli olan bölgenin yine aynı havasında kalmasını istiyoruz" diye konuşuyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.