BU NASIL UYGULAMA?

BU NASIL UYGULAMA?
Sanayi esnafını isyan ettirip sokağa döktürdüler. Tramvay ulaşımı rahatlasın zihniyeti ile koskoca caddeyi beton bloklarla kapatıp kaldırım taşı döşediler.Çifteler Caddesi Yunuskent kavşağının trafiğe kapatılması sanayi...

Sanayi esnafını isyan ettirip sokağa döktürdüler. Tramvay ulaşımı rahatlasın zihniyeti ile koskoca caddeyi beton bloklarla kapatıp kaldırım taşı döşediler.
Çifteler Caddesi Yunuskent kavşağının trafiğe kapatılması sanayi çarşısında faaliyet gösteren esnafların haklı tepkilerine neden oldu.
Uygulama yüzünden sanayinin ana giriş caddesi olan Yunuskent kavşağı beton bloklar ile kapatıldı. Dün gelen Büyükşehir Belediye görevlileri Sanayi Caddesine giriş yapılan caddeye hem beton blok koydu hem de kaldırım taşı döşedi. Bu nasıl uygulama dedirten cadde kapatma olayına tepki gösteren Sanayi Çarşısı esnafı Yunuskent kavşağında toplanarak Büyükşehir Belediyesini protesto etti.
Belediye yetkililerini göreve davet eden onlarca esnaf "Sözde trafik rahatlayacaktı. Büyükşehir Belediyesi gitsin Porsuk Çayı ve parklarla uğraşsın. Zaten işlerimiz durma noktasında şimdi de caddemize giriş engellendi. Çifteler Caddesi Borsa Caddesinden sanayiye gelecek araçlar içeriye giremiyor. Büyükşehir Belediyesi sonunda bunu da engelledi.
Çok iyi işler yapmaya başladılar. Kendilerine aferin diyoruz. Utanmasalar gelip dükkanlarımızı da kapatacaklar. Caddemizi kapatmakla büyük bir marifet işlediler.
Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir uygulama ile karşı karşıyayız. Neymiş tramvay ulaşımı engelleniyormuş. Trafik rahatlayacakmış. Gelip de yaptıkları marifeti gözleriyle görsünler. Uygulamayı nefretle kınıyorzu. Caddeyi kapatacaklarına gitsinler başka işlerle uğraşsınlar şeklinde dert yandılar.
Sanayi Çarşısına ana giriş caddesinin kapatılmasına isyan eden esnaf topladığı yüzlerce imzayı Büyükşehir Belediyesine teslim ettiler. İsyan ettiren uygulama Çifteler Caddesinde arç trafiğini de olumsuz etkiledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.