"BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL"

“BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİL”
Eskişehir’de, yüzlerce kişi teröre lanet yağdırdı. İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı Adalar mevkisinde ellerinde Türk bayrakları, döviz ve pankartlarla toplanan yüzlerce genç, "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez",...

Eskişehir'de, yüzlerce kişi teröre lanet yağdırdı. İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı Adalar mevkisinde ellerinde Türk bayrakları, döviz ve pankartlarla toplanan yüzlerce genç, "Kahrolsun PKK", "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Irak'a gireriz, Barzani'yi asarız", "Bir gece ansızın gelebiliriz, Apo'yu Taksim'de asabiliriz" şeklinde sloganlar attı.
Türk gençliği adına basın açıklamasını okuyan Mehmet Sedef, Türkiye'de terörün yeniden sahneye çıkması ve bölücü tahrik odaklarının cesaret kazanmasının kendiliğinden meydana gelen bir olay olmadığını belirterek, "Son bir ayda 42 vatan evladının şehit edilmesi, tüm milletimizi derinden üzdü. Türkiye'de kanlı terörün yeniden sahneye çıkması ve bölücü tahrik odaklarının cesaret kazanması, kendiliğinden meydana gelen bir olay değildir. Türk gençliği olarak terörist faaliyetler karşısında tüm milletimizi topyekün göreve çağırıyoruz. Bölücülük yapanlara, teröristbaşına af isteyenlere, Türk milletini asimile etmek isteyenlere hiç bir şekilde taviz vermeyelim, verdirmeyelim. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, geride kalan şehit analarına, yakınlarına ve bağımsızlığımızın somut gururu olan gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Bu arada, basın açıklamasına katılan bazı kadınların gözyaşlarına hakim olamadıkları gözlendi.
Grup, basın açıklamasından sonra saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuyarak dağıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.