Büyükerşen'e Babalar günü SÜRPRİZİ

Büyükerşen’e Babalar günü SÜRPRİZİ
Gökmeydan, Yıldıztepe, Büyükdere, Gültepe Mahallesi sakinleri ile Yeşilyurtlular, Üç Saray, Karapazar ve Çağlan- Kayapınar Dernekleri mensupları geleneksel hale getirdikleri Babalar Günü Kutlamasını bu sene de sürdürdüler....

Gökmeydan, Yıldıztepe, Büyükdere, Gültepe Mahallesi sakinleri ile Yeşilyurtlular, Üç Saray, Karapazar ve Çağlan- Kayapınar Dernekleri mensupları geleneksel hale getirdikleri Babalar Günü Kutlamasını bu sene de sürdürdüler.
Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek Başkan Büyükerşen'in babalar gününü kutladılar. Babalar günü kutlama etkinliğine Tepebaşı belediyesi önceki Başkanı Ahmet Ataç ile Nihat Çuhadar da katıldı.
Hemşerilerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda kabul eden Başkan Büyükerşen, vatandaşların belediyeye gelerek babalar gününü kutlamalarından sonsuz mutluluk duyduğunu söyledi.
Gelenek haline gelen kutlamanın bundan sonra da bu şekilde devam etmesini arzuladığını söyleyen Başkan Büyükerşen "babalar gününün evlatlar için babalarına sevgi ve saygılarını ifade etmeleri için de önemli bir vesile olduğunu düşünüyorum.
Bugün hayatta olan babalarımızın ellerini öpüyor, hayatta olmayanların kabirlerini ziyaret ediyor, onlara dualar okuyoruz.
Bu tür geleneklerin toplumları bir arada tuttuğunu, kaynaştırdığını düşünüyorum, tüm hemşehrilerimin babalar gününü kutluyorum" dedi.
17 Haziran'da düğün yapan Dilek Açıksöz ile Hüseyin Gedik çifti de, vatandaşlarla birlikte Büyükşehir Belediyesi'ne gelerek Başkan Büyükerşen'in babalar gününü kutladılar.
Vatandaşlar Başkan Büyükerşen, Ataç ve Çuhadar'a Türkiye Cumhuriyeti'nin Tapu seneti'ni armağan ederken "Başkan Büyükerşen Türkiye Cumhuriyeti'nin sahibi Türk Milleti'dir. Bu tapuyu Eskişehir'in tapusu olarak alıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.