Büyükşehir'den 8 gün sürecek çalışma için sürücülere uyarı
Yayınlanma:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin “Şehir Uyurken Büyükşehir Mesaide” çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler, 26 Haziran Perşembe günü İki Eylül Bulvarı ve Belediye Sokak’ta 8 gün sürecek çalışma için sürücülere uyarılarda bulundu.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Yol Yapım Bakım Onarım Dairesi Başkanlığımızca İki Eylül Bulvarı ve Belediye Sokakta BSK (Bitümlü Sıcak Karışım) Asfalt kaplama çalışması yapılacaktır.
İlgili bulvar ve sokak 26 Haziran Perşembe günü ile 4 Temmuz Cuma günleri arasında kısmi kapamalarla asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilecek olup, çalışma tarihleri boyunca her gün 21.00 ile 08.00 saatleri arasında olacaktır. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları, alternatif güzergâhları kullanmaları önemle rica olunur.”
Kaynak: Haber Merkezi
Güncel