Büyükşehir'den altyapı

Büyükşehir’den altyapı
Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelindeki altyapı çalışmaları sürüyor. Orhangazi’den Mamuca Yolu’na kentin muhtelif yerlerinde çalışma gerçekleştiren ekipler kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarına yenilerini ekliyorlar.Büyükşehir...

Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki altyapı çalışmaları sürüyor. Orhangazi'den Mamuca Yolu'na kentin muhtelif yerlerinde çalışma gerçekleştiren ekipler kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatlarına yenilerini ekliyorlar.
Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vişnelik Mahallesi'ndeki yağmur suyu hattı çalışmalarını tamamlayan ekipler şimdi de Orhangazi Mahallesi'nde kanalizasyon hattı çalışması başlattı. Ekiplerin Çankaya Mahallesi Mamuca Yolu üzerindeki altyapı çalışmaları da sürüyor. Batıkent Mahallesi'nde içme suyu hattı çalışması da gerçekleştiren ekipler ayrıca Porsuk Çayı Sağ ve Sol Sahil Yağmur Suyu Hattı çalışmalarına da devam ediyor. Porsuk Çayı'nın kent içi geçişini kapsayan muhtelif noktalarında yürütülen çalışmalarla evvelce Porsuk Çayı'na akıtılan yağmur suları için Porsuk boyunca büyük ölçekli yağmur suyu kanalları inşaa ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.