CAM VE SERAMİK SANATLARI MERKEZİ GÜN SAYIYOR

CAM VE SERAMİK SANATLARI MERKEZİ GÜN SAYIYOR
Cam Sanatlarının kalbi Odunpazarı’nda tüm hızıyla atmaya devam ederken, Odunpazarı Belediyesi’nin cam sanatlarına olan desteği ve yatırımı artarak devam ediyor. Sıcak ve soğuk cam atölyelerinde bir yandan yüzlerce öğrenci...

Cam Sanatlarının kalbi Odunpazarı'nda tüm hızıyla atmaya devam ederken, Odunpazarı Belediyesi'nin cam sanatlarına olan desteği ve yatırımı artarak devam ediyor. Sıcak ve soğuk cam atölyelerinde bir yandan yüzlerce öğrenci yetiştiren Odunpazarı Belediyesi diğer yandan tarihi Odunpazarı'nda inşa ettiği cam ve seramik sanatları merkezini büyük bir hızla tamamlıyor.
Bin 450 metrekarelik bir alan üzerinde yapım çalışmaları devam eden Odunpazarı Belediyesi Cam ve Seramik Sanatları Merkezi içerisinde 14 cam ve seramik dükkânının yanı sıra kafe ve restoran yer alıyor.
Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; Odunpazarı Belediyesi Cam ve Seramik Sanatları Merkezi'nin hem Odunpazarı bölgesinin hem de Eskişehir'in ününe ün katacağını vurgulayan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, gelişen turizm sektörüne katkı sağlayacak bir proje olarak tasarlanan çarşının kısa süre içerisinde hizmete açılacağını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.