Çevre aktivistlerinden İstikbal Gazetesi'ne ziyaret

Çevre aktivistlerinden İstikbal Gazetesi'ne ziyaret
ESÇEVDER Başkanı Sadık Yurtman ve derneğin Aiesec ile ortak projeleri kapsamında ilimize gelen 4 yabancı çevre aktivisti İstikbal Gazetesi'ni ziyaret etti.

Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Yurtman ve derneğin Aiesec ile ortak projeleri kapsamında kente gelen 4 yabancı çevre aktivisti gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sadık Yurtman ve derneğin Aiesec ile ortak projeleri kapsamında ilimize gelen 4 yabancı çevre aktivisti Pakistanlı Fariha Falak, Tunuslu Moune Boussada, Pakistanlı Neriman Asim, Filistinli Yosef Naser, gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Genel Yayın Yönetmenimiz Vedat Alp ve Yazı İşleri Müdürümüz Özge Zaim ile görüştü.

Yurtman, Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği öncülüğünde Aiesec ile ortak proje kapsamında yurt dışındaki çevre aktivistlerinin Eskişehir’deki çevreyi incelemek, yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında bilgi edinmek üzere 4 yabancı çevre aktivisti Eskişehir’e davet ettiklerini dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum