Çevre yolları can almaya devam ediyor

Çevre yolları can almaya devam ediyor
Eskişehir kanayan yarası haline gelen Çevre yolları can almaya devam ediyor. Ard arda meydana gelen trafik kazaları Çevre yolunun genişletilmesi konusunun ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor. Dün de Çevre yolunda meydana gelen...

Eskişehir kanayan yarası haline gelen Çevre yolları can almaya devam ediyor. Ard arda meydana gelen trafik kazaları Çevre yolunun genişletilmesi konusunun ne kadar önemli olduğunu ortaya koyuyor. Dün de Çevre yolunda meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 14 kişi de yaralandı.
1 ÖLÜ, 1 YARALI
Fevzi Çakmak Mahallesi Çevre Yolu Şarhöyük Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.,
Boklan E. (38) idaresindeki 26 KN 652 plakalı otomobil, bahse konu yerde İsmet Çatalkılıç'ın (66) kullandığı
bisiklete çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, daha sonra yeşil alandan tali yola çıkıp, ağaçlara çarparak durdu. Otomobilin çarpmasıyla 50 metre ileriye fırlayan bisiklet sürücüsü Çatalkılıç, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü ise, kaldırıldığı Yunusemre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Emekli olduğu bildirilen İsmet Çatalkılıç'ın cesedi, trafik ekiplerinin incelemesinin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
2 YOLCU OTOBÜSÜ
ÇARPIŞTI: 13 YARALI
Yine çevre yolunda meydana gelen ikinci kazada 2 yolcu otobüsünün çarpıştı . Kazada 13 kişi yaralandı. Edinilen Bilgilere göre Eskişehir'den Kütahya istikametine seyreden Ekrem Kınlı idaresindeki 35 KJF 20 plakalı yolcu otobüsü ile Kütahya'dan İnönü istikametine giden Kadir Danış yönetimindeki 26 EN 606 plakalı yolcu otobüsü, Kütahya-İnönü karayolunun 25. kilometresi Kümbet Kavşağı'nda çarpıştı. Kazada, 35 KJF 20 plakalı otobüsün şoförü Ekrem Kınlı (61) ile araçta yolcu olarak bulunan Serap Yiğen (22), Nesli Tekgüzel (21), Kenan Evren Ekmen (22), Mehmet Yağmurcukardeş (21), Zeynep Meriç (22), Zekiye Çelik (45), Latife Peçen (68), Günnur Görücü (28), Emine Özmumcu (55), Servet Türkel (23), Çağrı Hasip Toykan (24) ve Sinem Deniz (24) yaralandı. 112 Acil Servis ambulanslarıyla Eskişehir Devlet, Yunusemre Devlet ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada kazadan yara almadan kurtulan yolcular, bir süre başka otobüslerin gelmesi için karayolunda bekledi. Trafik ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.