CHP yönetimi DİSK'te

CHP yönetimi DİSK’te
Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. İl Başkanı Erman Gölet ve yönetimi, dün Emekliler Derneği Eskişehir Şubesini ve DİSK Bölge Temsilciliğini ziyaret etti.Emekliler Derneği Eskişehir...

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. İl Başkanı Erman Gölet ve yönetimi, dün Emekliler Derneği Eskişehir Şubesini ve DİSK Bölge Temsilciliğini ziyaret etti.
Emekliler Derneği Eskişehir Şubesi başkanı Arif Duru ve yönetimiyle emeklilerin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunan ve bundan önce olduğu gibi her zaman emeklilerin yanında olduklarını belirten Erman Gölet, "Sosyal demokrasinin en büyük savunduğu şey emektir, bu yüzden Emekçinin ve Emeklinin sorunları ancak ve ancak CHP iktidarıyla çözülebilir ve emekli ancak CHP yönetimiyle rahat bir nefes alabilir" dedi.Arif Duru ise CHP yönetiminin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
CHP İl Başkanı Erman GÖLET ve yönetimi, DİSK Bölge Temsilciliğini ziyarette ise Bayram Kılıç'tan sendikal sorunlar,işçi sorunları,örgütlenmenin önündeki engeller hakkında bilgi aldı. Bayram Kılıç, Bugünkü iktidarın yılbaşından beri çalışma bakanlığı tarafından sendikalara yetki vermeyerek sendikaları zor durumda bıraktığını ve toplu sözleşmeleri çıkmaza soktuğunu anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.