CHP'li aday adayları biraraya geldi

CHP’li aday adayları biraraya geldi
CHP’de son aday adayı EBTO Yöneticisi Dr. Muharrem Şenel oldu. Şenel kararını dün parti binasında açıkladı. Parti de diğer aday adayları olan Murat Sönmez ve Ayhan Türkseven’de hazır bulundu.Kürsüde bir konuşma yapan ve...

CHP'de son aday adayı EBTO Yöneticisi Dr. Muharrem Şenel oldu. Şenel kararını dün parti binasında açıkladı. Parti de diğer aday adayları olan Murat Sönmez ve Ayhan Türkseven'de hazır bulundu.
Kürsüde bir konuşma yapan ve aday adaylığını açıklayan Dr. Muharrem Şenel, 22 yıllık hekimlik hayatının son 18 yılını Eskişehir'e hizmetle geçirdiğini söyledi.
Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde Kalp Damar Cerrahisi Uzmanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için ayrıldığını kaydeden Dr. Şenel, "Ailemin dostlarımın verdiği destekle, Türkiye'mizin en köklü partisi, Ata yadigarı Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekili aday adayı olduğumu açıklamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum" dedi.
CHP eski Merkez İlçe Başkanı ve Milletvekili aday adayı Ayhan Türkseven'de CHP'nin yapılacak seçimlerde tek başına iktidar olacağını iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.