CHP'li gençlerden Ankara çıkartması

CHP’li gençlerden Ankara çıkartması
CHP Eskişehir İl Gençlik Kollarının düzenlediği "Gençlik Partisine Sahip Çıkıyor" etkinliği kapsamında CHP Gençlik Kolları örgütleri, üç otobüs Ankara’ya Genel Merkeze ve Grup toplantısına gitti. Gençler Kemal Kılıçdaroğlu...

CHP Eskişehir İl Gençlik Kollarının düzenlediği "Gençlik Partisine Sahip Çıkıyor" etkinliği kapsamında CHP Gençlik Kolları örgütleri, üç otobüs Ankara'ya Genel Merkeze ve Grup toplantısına gitti. Gençler Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştü.

Eskişehir İl Gençlik Kolları, Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları, Tepebaşı İlçe Gençlik Kolları, Mihalgazi İlçe Gençlik Kolları ve Seyitgazi Gençlik Kolları CHP grubunun toplantısına katıldı. Büyük bir coşkuyla yola çıktıklarını söyleyen Başkan Av. Hüseyin Akçar, hedeflerinin bir bir gerçekleştiğini vurguladı. Grup toplantısından sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşüldü. Eskişehir İl Gençlik Kollarının kısa zamanda nasıl ivme katettiğini açıklayan Başkan Akçar, Genel Başkan'a Eskişehir ile genel bilgiler sundu. 

CHP ESKİŞEHİR GENÇLİĞİ HER ZAMAN GENEL BAŞKANININ YANINDA!

Parti politikalarına değinen Kılıçdaroğlu, Eskişehir'İN çok önemli ve zor bir bölge olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Akçar, Eskişehir'in öğrenci ve aydınlık bir kent olması dolayısıyla gençliğin daha aktif hale geleceğinin ve gençliğin geleceğe yön vermesi gerektiğini ifade etti.
ATA'YI ZİYARET ETTİLER.
Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmenin ardından Anıtkabir'e hareket edildi. Ata'nın huzuruna çıkan CHP Gençliği, Atatürk ilkelerine bağlı kalacaklarının sözünü verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.