Cinayet davasında kadın parmağı mı?

Cinayet davasında kadın parmağı mı?
Kırmızı Toprak Mahallesi’nde meydana gelen ve Yılmaz Sarıçiçek adlı şahsın bıçaklanarak öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet olayının davasına dün devam edildi. Birinci Ağır Ceza mahkemesinde dün görülen cinayet davasında...

Kırmızı Toprak Mahallesi'nde meydana gelen ve Yılmaz Sarıçiçek adlı şahsın bıçaklanarak öldürülmesiyle sonuçlanan cinayet olayının davasına dün devam edildi. Birinci Ağır Ceza mahkemesinde dün görülen cinayet davasında tanıklar dinlendi. Duruşmada Belgin G., Orhan G., Münir K. ile Saime B. adlı tanıkların ifadeleri alındı. Cinayet davasında tanık olarak dinlenen Belgin G. "ben cinayet günü olay yerine geldim.Ancak bıçaklanma olayını görmedim.Aracın yanında bekliyordum. Orhan'ın yanında konsomatrist olarak çalıştım. Saime ile ölen şahıs arasında bir ilişki varmış. Benim haberim yoktu. Saime ile hiçbirşey konuşmadım. Maktülün nasıl öldürüldüğü yönde de birşey görmedim. Maktül ile sanık Sefa arasında benim yüzümden bir husümet yoktu" dedi.
Diğer tanıkların da ifadelerinden sonra sanık Sefa U.yaptığı açıklamada, "Tanıklar sonradan ortaya çıktı. Birileri tarafından yönlendirildiklerini düşünüyoruz" dedi. Duruşma, mahkeme heyeti tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.