Çocukların 23 Nisan sevinci fotoğraflara yansıdı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sabahın erken saatlerinden itibaren, Eskişehir'in sokakları bayraklarla donatıldı. Cadde ve meydanlarda Türk bayrakları göndere çekilerek, ulusal bayramın coşkusu her yere yayıldı. Ancak en büyük coşku, Atatürk Anıtı önünde yaşandı.
Eskişehir’de 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlama programı İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Vilayet Meydanı’nda düzenlediği çelenk sunma töreniyle başladı. Törenin ardından her yaş grubundan çocuk aileleriyle Atatürk Anıtı’nın önünde fotoğraf çektirmek için ellerinde bayraklarla bekledi.
23 Nisan’a özel kırmızı ve beyaz renklerinde kıyafetler giyen çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Neşe içinde anıtın önüne geçen çocuklar ailelerine gülümseyerek poz verdi.