DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARI

DAĞ BİSİKLETİ YARIŞLARI
Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen Eskişehir Dağ Bisikleti yarışları 21-22 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Eskişehir Kent Ormanı’nda düzenlenecek yarışa katılmak isteyenler 21 Nisan saat 16.00’ya kadar Tepebaşı...

Tepebaşı Belediyesi tarafından organize edilen Eskişehir Dağ Bisikleti yarışları 21-22 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Eskişehir Kent Ormanı'nda düzenlenecek yarışa katılmak isteyenler 21 Nisan saat 16.00'ya kadar Tepebaşı Belediyesi bahçesindeki kayıt masasında veya Doktorlar-Hamamyolu caddeleriyle Kanatlı Alışveriş Merkezi'nde açılan kayıt masalarında kayıtlarını yaptırabilecekler. Teknik toplantı için saat 17.00'de Tepebaşı Belediyesi önünden otobüs ile hareket edileceğini söyleyen yetkililer, teknik toplantıdan sonra yarışmacılara numaralarının teslim edileceğini söyleyerek teknik toplantıya katılmayan yarışmacıların yarışa dâhil olmayacağını söylediler. Yarışların 22 Nisan Pazar günü saat 10.00'da Kent Ormanında Halk yarışının ise 17.00'de başlayacağını belirttiler.
Özel Acar Fizik Tedavi Dal Merkezi, Eldem Mağazaları, Hedorra Glassware, Teknopark, Yimpaş Hotel, Yediler Kültür Merkezi ve Kanatlı Alışveriş Merkezi'nin sponsor olduğu yarışlar Yetişkin Erkek(Master), Bayan(Women), Seçkin Erkek(Elite men), Genç Erkek(Jonior man) katogorilerinde yapılacak. Yarışta Yetişkin erkek ve bayanlar 4 tur, seçkin erkek 8 tur ve genç erkekler ise 6 tur olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.