Damızlık Sığır Yetiştiricileri görev bölümü yaptı

Damızlık Sığır Yetiştiricileri görev bölümü yaptı
Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin 24 Mart 2007 tarihinde yapılan kongrede seçilen yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Ali İhsan Çetin başkanlığındaki birliğin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Gökhan...

Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği'nin 24 Mart 2007 tarihinde yapılan kongrede seçilen yönetim kurulu görev dağılımı yaptı. Ali İhsan Çetin başkanlığındaki birliğin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Gökhan Sızanlı ( Merkez) , Zekai Tunç (Seyitgazi), Veyis Pişkin ( Alpu) , Hakkı Kale (İnönü), Basri Esenoğlu ( Merkez) , Efkan Ulukaplan ( Seyitgazi)
Birlik Başkanı Ali İhsan Çetin, yeni yönetimin oy veren vermeyen ayrımı gözetmeksizin herkese eşit ve kaliteli hizmet götürme ilkesiyle yola çıktığını ifade ederek: " Ayrıca yönetimin hedefleri arasında üreticinin kanayan yaraları da yer almaktadır. Hedeflerimizin arasında süt birliği, damızlık gebe düve yetiştirme istasyonu ve süt kalitesinin yükseltilmesi amacıyla köylere soğutma tankları kurulması ile hayvan sigorta işlemleri için bayilik açılması, boynuz yakma işlemi yaygınlaştırılması ve tırnak kesme işlemi için bir araç alınması bulunmaktadır" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.