Dansın sultanları yeni dansçıları bekliyor

Dansın sultanları yeni dansçıları bekliyor
Macaristan’ın Budapeşte kentinde düzenlenen Duna Carnival Halk Dansları yarışmasında en iyi koreografi dalında Dünya birinciliği, performans dalında ise Dünya ikinciliği elde eden Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu...

Macaristan'ın Budapeşte kentinde düzenlenen Duna Carnival Halk Dansları yarışmasında en iyi koreografi dalında Dünya birinciliği, performans dalında ise Dünya ikinciliği elde eden Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu yeni üyelerini bekliyor.
Bugüne kadar sergilediği başarılı performans ve elde ettiği derecelerle farkını ve başarısını gözler önüne seren topluluk, yeni yetenekleri bünyesine kazandırmak için üye kayıtlarına başladı.
Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Halk Dansları Topluluğu üyesi olmak isteyenlerin Odunpazarı Belediyesi Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi' ne başvuru yapabileceklerini belirten yetkililer; yaşları 15-25 arasında değişen tüm dans tutkunlarını Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Merkezi Halk Dansları Topluluğu'na davet ederek, bu büyük fırsatın kaçırılmaması gerektiğini önemle vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.