"Delileri niçin kapatmazlar"

“Delileri niçin kapatmazlar”
Eski öğrencisinin kendisini bulamayınca sekreterini öldürmesi olayı ile ilgili konuşan okul müdürü, olaya isyan ederek, "Bu kadarı demokrasiye, hürriyete fazla. Bir deliyi okutmak zorunda mıyız?" dedi.Gökmeydan Mahallesi’nde...

Eski öğrencisinin kendisini bulamayınca sekreterini öldürmesi olayı ile ilgili konuşan okul müdürü, olaya isyan ederek, "Bu kadarı demokrasiye, hürriyete fazla. Bir deliyi okutmak zorunda mıyız?" dedi.
Gökmeydan Mahallesi'nde bulunan Turgut Reis Endüstri Meslek Lisesi'nde meydana gelen olayda, daha önceden aynı okulda müdür yardımcısını balta ile yaralamaktan dolayı suç kaydı bulunan ve 1999 yılında bahse konu okuldan atılan R.K.'nın (27) müdür Osman Anıl ile görüşmek için geldiği okulda müdürün sekreterliğini yapan teknisyen Tayfur Sait Kınık'ı (44) bıçaklayarak öldürmesi herkesi üzdü. Olayı haber alıp, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde katıldığı toplantıdan okula gelen müdür Osman Anıl, gözyaşlarına hakim olamazken, "Bir deliyi okutmak zorunda mıyız? Bu devletin deli yerleri var.
Niye oraya götürmüyorlar? Bu kadar olmaz. Bu kadarı, bu demokrasiye, hürriyete fazla. 2 sene önce kolu kesilen insan ya. İçimiz kan ağlıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.