"Devlet teşvikleri" tanıtılacak
13-14 Nisan’da açık olacak fuar stantları gün içerisinde 09.00 ile 18.00 saatleri arasında Valilik önünde kurulan çadırda ziyaretçilerini ağırlayacak.
Fuarla ilgili Eskişehir Valiliğinden gelen açıklama şu şekilde; “Millet ve devlet arasındaki iletişimi güçlendirmek ve gençlerimize Devletimiz tarafından sunulan kamu hizmetlerini anlatmak amacıyla 2021 yılında başlatılan ve 13 şehirde gerçekleştirilen " Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri" fuarlarının ülkemizde yaşanan deprem felaketleri nedeniyle; kamu kurumlarımızın bu süreçte yürüttüğü faaliyetlerinin tanıtımını da içerecek şekilde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın koordinesinde 13 bakanlık ile bağlı, ilgili ve ilişkili kurum/kuruluşları, Cumhurbaşkanlığı'na bağlı kurum/kuruluşlar ile Cumhurbaşkanlığı ofislerinin de yer aldığı 40'ın üzerinde kurum ve kuruluşun katılımıyla tekrar düzenlenecek olup ilimizdeki bu faaliyet 13-14 Nisan 2023 tarihlerinde yeniden "Kent Meydanında" yapılacaktır.
Söz konusu stantlar gün içerisinde saat: 09.00 ile 18.00 saatleri arasında (Valiliğimiz önünde kurulan çadırda) ziyaretçilerine açık olacaktır.”