Devrim arabaları caddelerde gezecek

Devrim arabaları caddelerde gezecek
Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıya NTVMSNBC Muhabiri Murat Şahin, Zaman Gazetesi Muhabiri Samet Altıntaş, Turizmde Bu Sabah Gazetesi Muhabiri Fatih Gönül, Habertürk Gazetesi Muhabiri Pınar Erbaş, Takvim Gazetesi Muhabiri Mustafa...

Kahvaltı eşliğinde yapılan toplantıya NTVMSNBC Muhabiri Murat Şahin, Zaman Gazetesi Muhabiri Samet Altıntaş, Turizmde Bu Sabah Gazetesi Muhabiri Fatih Gönül, Habertürk Gazetesi Muhabiri Pınar Erbaş, Takvim Gazetesi Muhabiri Mustafa Yüce, Tempo Gazetesi Muhabiri Bahar Dağlı, Varan-Ulusoy Dergisi Muhabiri Barış Aşık, Cosmopolitan Dergisi Muhabiri Damla Durak, Marka Evi Dergisi Muhabiri Zöhre Metin ve Prontotuor İç Turizm'den Erdal Çeri ile Elçin Eroğlu katıldı.
Eskişehir'in En Güzel
Yanı Birlikte Yaşamaktır
Gazetecilere Eskişehir'i anlatan Vali Koçdemir "Eskişehir'de yaşamanın en güzel yanı farklı kültürlere sahip bireylerin bir arada sorunsuz yaşadığına şahit olmaktır. Şehirde ayrışma yok, gettolaşma yok. Eskişehir'in dışarıda güzel bir imajı var. Biz de bu imajı olabildiğince geliştirmeye, hakkını vermeye çalışıyoruz" dedi. Koçdemir sözlerine şöyle devam etti;
Eskişehir, dışarıdan gelenler için yaşaması kolay ve rahat bir şehir. Nüfusu öğrenciye karşı çok toleranslı. Zaten genel itibari ile şehir öğrenciye göre dizayn edilmiş. Tabi vatandaşın öğrenciye bakış açısı çok önemli.
2013 Türk Dünyası Kültür Başkentliğinde gelinen son aşama ve projelerle ilgili bilgi veren Koçdemir şunları ifade etti;
Önümüzdeki yıl çifte başkentlik unvanına sahip olacağız. Bununla ilgili birçok büyük projemiz var. Zihinsel çalışmaları büyük ölçüde tamamladık. 2013'ten sonra da faaliyeti olacak projelere yoğunlaştık. Kalıcı eserlere öncelik tanıyacağız. Örneğin Eskişehir'e ücretsiz bir müze sistemi yerleştirmeyi düşünüyoruz. Etkinlikleri ise Eskişehir halkını izleyici olarak değil bizzat rol alacağı şekilde hazırlayacağız. Etkinliklerde şehir dışından gelen kitle bizim için önemli.
Devrim Arabalarının
Replikası Yapılacak
Eskişehir tarihinde Devrim Otomobilinin önemli bir yeri var. Devrim markası adeta Eskişehir ile bir anılıyor. Sponsor marifeti ile Devrim arabalarının replikasını yapıp taksilere giydirmeyi düşünüyoruz. Sponsor konusunda önemli ilerlemeler kaydettik. Araçlar yine aynı özelliklere sahip, ancak görünümü Devrim arabaları gibi olacak. Yani Devrim arabaları Eskişehir caddelerinde dolaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.