DP "Kadın kollarımız demokrasi meşalesidir"

DP “Kadın kollarımız demokrasi meşalesidir”
Demokrat Parti Odunpazarı kadın Kolu Başkanı Semra Eşme Türk Kadınına seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinin 75. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Eşme açıklamasında şunları söyledi:"Demokrat Parti için kadınların...

Demokrat Parti Odunpazarı kadın Kolu Başkanı Semra Eşme Türk Kadınına seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinin 75. yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Eşme açıklamasında şunları söyledi:
"Demokrat Parti için kadınların siyasette temsili bir demokrasi meselesidir. Kadınların siyasi karar alma mekanizmalarında temsil edilmesi ve katılması demokrasinin en önemli göstergelerinden biridir. Bu, aynı zamanda bir kalkınma, gelişme meselesidir. Kadınların siyasetteki varlığı onların her alandaki varlığını, katkısını geliştirecektir. Demokrat Parti için bu bir kadın meselesi değil, Türkiye meselesidir.
Demokrat Parti iş yapacak, mecliste, belediyelerde kadınları gerçekten temsil edecek, onların sorunlarını takip edecek ve çözüm getirecek kadınları siyasete taşımak amacındadır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.