DP'liler Sivrihisar'da moral buldu

DP’liler Sivrihisar’da moral buldu
22 Temmuz’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde siyasi partilerde çalışmalar yavaş yavaş hız kazanmaya başladı.Önceki gün Sarıcakaya’da seçim çalışmalarına start veren Demokrat Parti Milletvekili Adayları dün de Sivrihisar’da...

22 Temmuz'da yapılacak olan genel seçimler öncesinde siyasi partilerde çalışmalar yavaş yavaş hız kazanmaya başladı.
Önceki gün Sarıcakaya'da seçim çalışmalarına start veren Demokrat Parti Milletvekili Adayları dün de Sivrihisar'da adeta gövde gösterisi yaptı.
İlçe girişinde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Demokrat Partililer daha sonra gerçekleşen Divan Toplantısı'na katıldılar. Salona alkışlarla giren DP'liler İl Başkanı Fevzi Yalçın ve Merkez İlçe Başkanı Adnan Karamanlı'nın da katılımı ile adaylarını divan başkanlığını Necati Okuroğlu'nun yaptığı toplantıda vatandaşlara tanıttı. Okuroğlu burada bir konuşma yaparak, "İyi alkışlıyorsunuz bu yetmez. Bu kavganın altından çıkamazsınız. Sandığa gitmeyenleri tutun kolundan sandığa götürün oy kullanmasını sağlayın. Demokrat Parti mazinizi unutmayın! Merkeple gelinemeyen yollar Demokrat Parti zamanında yapılmıştır. İktidara-muhalefete bakın hepsi dışarıdan getirilmiş liste başı yapılmıştır. İthal adaylarla bu iş olmaz. Ama bizim çocuklarımızın hepsi Eskişehirli" dedi.
Daha sonra ilk sözü alan 1. sıra adayı Orhan Kesikoğlu konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi: "Sivrihisar'ın partimiz açısından ayrı bir yeri ve önemi vardır. 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimler öncesinde sizlerin karşısına çıktık. Sadri Yıldırım'dan Mustafa Barış'a kadar herkese Sivrihisarlılara teşekkür ediyoruz. Bugün sizlerden Demokrat Parti'ye destek istemeye geldik. Eğer sözümüzde durmaz isek Ankara – Sivrihisar kavşağında durdurup bize hesap sorun. Edirne'nin seçemediğini Eskişehir'e göndermişler. 5 yıl önce Maliye Bakanı sen değil miydin? Murat Mercan yok muydu? Şunu unutmayın biz hesap sorulması, ulaşılabilmesi kolay heyetiz. Demokrat Parti size yabancı parti değildir."
Daha sonra söz alan 2. sıra Milletvekili Adayı Halil Ünal'da "Beni siyasete siz ittiniz" diye başladığı konuşmasında şunları dile getirdi:
"Bana 8 yıl önce Pancar Koop'u emanet ettiniz. Hatırlarsınız o zaman maaşlar bile ödenmiyordu. Bugün ise durum ortada.
Yetmedi Eskişehirspor'u emanet ettiniz. O borç batağından aldığım Eskişehirspor'u tekrar sizlere şampiyon olarak teslim ettik. Şu çok iyi bilinmelidir ki bugüne kadar milletvekilliği yapmış değerli isimlerin haricinde hepsinden daha iyi vekillik yapacağıma namuz, şeref sözü veriyorum. Hatırlarsınız vatandaş son seçimlerde mağdur rolü oynayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Tayyip'i getirdi. Şimdi mağdur rolü Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan tarafından oynanıyor. Kim mağdur söyleyin! Yatları-katları olan Uzan mı yoksa bu halk mı? "Babalar gibi satarım" diyen Maliye Bakanını sandığa gömün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.