DSP "Atatürk'ü karalamak için uğraşanlar var"

DSP “Atatürk’ü karalamak için uğraşanlar var”
Demokratik Sol Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ali Cengiz, Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, "Gerek içerde gerekse dışarıda yaşananlara bakıldığında, Türkiye’nin her zamankinden çok dik duruşa ihtiyacı olduğu...

Demokratik Sol Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ali Cengiz, Ülkenin zor bir dönemden geçtiğini belirterek,
"Gerek içerde gerekse dışarıda yaşananlara bakıldığında, Türkiye'nin her zamankinden çok dik duruşa ihtiyacı olduğu görülüyor. Bunun için Atatürkçülük ve ulusalcılığın birleştirici unsurlar olarak en çok sahip çıkılması gereken değerler olduğu ortada." dedi.Yazılı bir açıklama yapan Cengiz, şunları ifade etti:
"Üzülerek görüyoruz ki bugün dünyada Atatürk'ü tartışılır hale getirmeye çalışan bir lobi var. Neden? Çünkü Atatürk dünyada emperyalistlere karşı başkaldıran tek liderdir. Bu nedenle Atatürk'ü karalamaya çalışanlar var. Bunlara izin vermemeliyiz. Atatürkçü düşünceye parti ayrımı gözetmeksizin, iktidar partisi de dahil, herkesin sahip çıkması gerektiğine inanıyorum. Gerek ülkemizde yaşananlar gerekse ülkemiz etrafında yaşananlar gösteriyor ki ulusalcı çizgide hepimiz birbirimizi desteklemeliyiz. Ülkemizi bölmek isteyenlere izin vermemeliyiz. Türkiye'yi bekleyen tehlikelere karşı el ele vererek her türlü tedbiri almalıyız. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.