Dünya Bankası'nın Odunpazarı İlgisi artarak devam ediyor

Dünya Bankası’nın Odunpazarı İlgisi artarak devam ediyor
Dünya Bankası Türkiye Direktör Yardımcısı Florian Fichil, Kentsel Ekonomi Danışmanı Stephen Karam ve Yerel Yönetimler Finans Danışmanı Mihaly Kopanyi, Odunpazarı Belediyesini ziyaret etti. Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan...

Dünya Bankası Türkiye Direktör Yardımcısı Florian Fichil, Kentsel Ekonomi Danışmanı Stephen Karam ve Yerel Yönetimler Finans Danışmanı Mihaly Kopanyi, Odunpazarı Belediyesini ziyaret etti.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı adına Başkan Yardımcılar Saffet Çelen, Süleyman Ekşi ve İlhami Atik tarafından karşılanan konuklar, belediye yetkilileri ile Odunpazarı ve Eskişehir'in fırsatları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.
Düzenlenen ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklama Eskişehir ve Odunpazarı'nın öncelikleri ve beklentilerini Dünya Bankası yetkililerine aktardıklarını vurgulayan Başkan Yardımcısı Saffet Çelen, belediye projeleri hakkında önemli bilgiler verdiklerini ifade etti.
Dünya Bankası Türkiye Direktör Yardımcısı Florian Fichil ise yaptığı açıklamada; Hızlı kentleşme sorununa Odunpazarı Belediyesinin Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm projeleri ile etkin çözümler ürettiğini vurgulayarak, yapılan çalışmaları büyük bir beğeni ile takip ettiklerini vurguladı.
Dünya Bankasının Odunpazarı Belediyesi ile ilgili oldukça olumlu düşüncelere sahip olduğunu vurgulayan Direktör Yardımcısı Florian Fichil, Odunpazarı Belediyesi yetkililerine kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.