DYP 27 Mayıs'ta olağanüstü genel kurul yapıyor

DYP 27 Mayıs’ta olağanüstü genel kurul yapıyor
DYP ile ANAP arasında yaratılan birlikteliğin solda ki gibi geçici bir işbirliği ve kısa süreli bir evlilik olmadığını belirten Yalçın, "Soldaki işbirliği milletvekilliği pazarlığından başka bir şey değildir" dedi. Yalçın...

DYP ile ANAP arasında yaratılan birlikteliğin solda ki gibi geçici bir işbirliği ve kısa süreli bir evlilik olmadığını belirten Yalçın, "Soldaki işbirliği milletvekilliği pazarlığından başka bir şey değildir" dedi. Yalçın sözlerini şöyle sürdürdü:
"AKP'nin ülkeyi ne hale getirdiği ortada. Yolsuzluğu önlemek için gelenler yolsuzluğun ta kendisi oldular. İşsizlik daha çok arttı, 800 bin olan yoksul insan sayısı 5 milyona çıktı. Devletin tüm kurumları ile çatışan ama hep mağdur ve mazlum rolü yapan AKP'den kurtulma zamanı gelmiştir. Halk artık çatışan, sunni gerilim yaratan partileri görmek istemiyor. 27 Mayıs'ta yapılacak olağan üstü genel kurulda Demokrat Parti ismini alacak ve kendimize iktidara giden yolu açacağız."
Yalçın, aday adaylık için başvuru süresinin 20 Mayıs Pazar günü saat 17.00 de sona erdiğini ve birkaç gün içinde aday adaylarını bir araya getirerek kamuoyuna tanıtacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.