Eczacılık mezunları buluştu

Eczacılık mezunları buluştu
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 40’ıncı, 30’uncu, 20’nci ve 10’uncu yıl mezunları, Haller Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği’nin vesilesi ile bir araya...

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 40'ıncı, 30'uncu, 20'nci ve 10'uncu yıl mezunları, Haller Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Eczacılık Fakültesi Mezunlar Derneği'nin vesilesi ile bir araya gelen tüm mezunlar, Haller Gençlik Merkezi'nde keyif dolu bir gece geçirdi.
Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği olarak amaçlarının birlikteliği sağlamak, mezunlar arasında dayanışmayı ve iş birliğini özendirmek olduğunu belirten Eczacılık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Asiye Meriç: "Sadece yıllıklardan arta kalan arkadaşlıkların unutulmasını önlemek istedik. Üyelerimiz ve mezunlarımızla birlikte olmaktan çok mutluyuz, onların da bu durumdan mutlu olduklarını umuyoruz. Bundan sonraki hedefimiz de bunun gibi etkinlikleri gelenekselleştirmek olacak. Böyle bir gece için emek veren tüm üyelere, mezunlarımıza, derneğimizin kurucularına ve yönetim kurulu üyelerine, canla başla çalışan tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum çünkü bu organizasyon çok büyük bir gönül işiydi." şeklinde duygu ve düşüncelerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.