"En değerli ulusal varlığımız"

“En değerli ulusal varlığımız”
CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Kırka Eti Maden Bor Fabrikası’nı ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kırka Eti Maden Bor Fabrikası’nın Türkiye’nin en önemli ihraç kaynaklarından biri olduğunu...


CHP Eskişehir Milletvekili Utku çakırözer, Kırka Eti Maden Bor Fabrikası’nı ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Kırka Eti Maden Bor Fabrikası’nın Türkiye’nin en önemli ihraç kaynaklarından biri olduğunu vurgulayan çakırözer, “Eskişehir Milletvekili olarak Kırka Bor Eti Maden Fabrikamızla gurur duydum. Kırka bor en değerli ulusal varlığımız, milli değerimizi korumalıyız” dedi.
İŞLETMEYİ GEZDİLER
CHP’li çakırözer Türkiye’nin en büyük bor üreticisi ve ihracatçısı Kırka Eti Maden Bor İşletmesini ziyaret ederek, İşletme Müdürü Ersan Ayten’den tesisler ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı, öğle yemeğini fabrika işçileriyle birlikte yedi. çakırözer’e CHP Seyitgazi ilçe Başkanı Hüseyin çaban, Büyükşehir Temsilcisi Mesut Atlı ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İhsan çakmak da eşlik etti. Fabrikayı gezen heyet, açık ocak tesislerini inceleyerek, işletmeler arası kontrollerin yapıldığı sistem odasını gezdi, bilgi aldı.
GURUR DUYDUM
Kırka Bor İşletmelerine yapmış olduğu ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getiren çakırözer, “İşletme Müdürümüzden aldığımız bilgiler bizleri heyecanlandırdı. Eti Maden Bor İşletmeleri Türkiye’nin en önemli ve tek bor ihraç kaynağı. öğrendiklerim ve duyduklarım Eskişehir Milletvekili olarak beni son derece gururlandırdı. Fabrikamızın ülkemize ve şehrimiz ekonomisine sağladığı katkılar gerçekten çok önemli. Dileğimiz bunun gibi işletmelerimizin büyüyüp, gelişmesi ve hem ülkemize hem de Eskişehir’imize iş, aş fırsatı yaratmasıdır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.