"ENGELLİ VE ŞEHİT AİLELERİNDEN DERHAL ÖZÜR DİLEMELİDİR"

“ENGELLİ VE ŞEHİT AİLELERİNDEN DERHAL ÖZÜR DİLEMELİDİR”
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Söğütönü TOKİ konutlarında yapılmak istenen hobi bahçelerine karşı çıkan gruba destek olan AKP Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata’yı sert dille eleştirdi.Hobi bahçelerinin dünyada...

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Söğütönü TOKİ konutlarında yapılmak istenen hobi bahçelerine karşı çıkan gruba destek olan AKP Tepebaşı İlçe Başkanı Vahap Ata'yı sert dille eleştirdi.
Hobi bahçelerinin dünyada var olan önemli bir hizmet olduğunu, tepebaşı Belediyesie'&nin de bölgesindeki çeşitli alanlarda bu hizmeti vatandaşlarına sunduğunu kaydeden Ataç; "Oluşturduğumuz bahçeleri bölgemizdeki engelli ve şehit aileleri ile emeklilerimize tahsis ediyoruz" diye konuştu.
Söğütönü'de yapılacak olan hobi bahçeleri içinde 200 müracaat geldiğini anlatan başkan Ataç; "Bahçelerin yapılmasını istemeyen grubun eylemi sırasında, grup içerisinde bulunan bazılarından "Hobi bahçeleri fuhuş ve alkol almak için kullanılıyor" iddiaları yükselmişti.
Şimdi bu iddialar arasında Vahap Ata çıkıp nasıl bizi eleştiriyor? Nasıl yanlış yaptığımız düşünüyor ve yanlıştan dönmemizi istiyor. Ortada yanlış bir şey yok., Yapacağımız bahçeleri yine engelliler ve şehit ailelerine vereceğiz. Emeklilerimize öncelik tanıyacağız. Ata, bu yüzden derhal engelli ve şehit ailelerinden özür dilemelidir." Diye konuştu. Başkan Ataç sözlerinin sonunda Söğütönü'nde yapılacak olan hobi bahçeleri ile birlikte engelli ve şehit ailelerinin komşuluk ilişkileri kuracağını ve üretim yapma keyfini yaşacaklarını da belirterek, anlamlı ve amacına ulaşan hizmet yapmanın mutluluğunu duyduklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.