EOSB Başkanı Küpeli'den 1 Mayıs mesajı

EOSB Başkanı Küpeli'den 1 Mayıs mesajı
Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Küpeli, mesajında emeğin ve dayanışmanın önemini vurgulayarak, 1 Mayıs’ın eşitliği, adaleti, birlik ve dayanışmayı temsil ettiğini söyledi. “Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir” diyen Başkan Küpeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “1 Mayıs, emeğin ve dayanışmanın kutlandığı anlamlı bir gündür. 1 Mayıs, ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin güçlendirilmesinde önemli rol oynayan tüm çalışanlarımızın işçilerin ve emekçilerimizin alın terinin ne kadar değerli olduğunun ortaya konulduğu gündür. Tüm dünyada çalışanların, işçi ve emekçilerin bayramı olarak kutlanan bugünün daha adil şartlarda çalışma ortamı sağlamak adına farkındalık oluşturmak amaçlanmaktadır.

İnsan emeğine ve çalışan haklarına saygı, çağdaş dünyanın ve demokratik kültürün vazgeçilmez bir parçası olup, çalışma hayatının daha iyi standartlara kavuşturulması toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsurudur. Bunun yanında yüce dinimizde insanın çalışmasına, emeğe, alın terine ve insanın çalıştığının karşılığının tam olarak verilmesine büyük önem atfetmiştir.

Türkiye’yi ekonomisi güçlü, modern ve refah seviyesi yüksek bir ülke haline getirebilmemiz şüphesiz ki emekçi ve girişimcinin dayanışmasıyla mümkündür. Memleketine, milletine, ailesine, ekonomik destekte bulunmak, ülkesinin kaynaklarını işler hale getirmek, devletin devamlılığına katkı sunmak adına çalışan işçi kardeşlerimiz, önemli bir misyonun öncüleridir. Üretmeden gelişmenin mümkün olmadığı bu zamanda, çalışanlarımızın kıymeti unutulmamalıdır.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi olarak, kurduğumuz Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz ile geleceğin çalışanı olacak gençlerimizi en iyi şekilde eğitmek için büyük çaba gösteriyoruz. Bunun yanında MEGEM eğitim merkezimizle mesleği olmayan gençlerimizi meslek ve iş sahibi yapıyor, sanayide üreten ve katma değer yaratan kişiler haline gelmelerine ücretsiz olarak imkan sağlıyoruz. Yine ESBEM merkezimizle de çalışanlarımızın belli meslek dallarında niteliğinin ve yetkinliğinin ölçülmesi ve sertifikalandırılmasında büyük hizmetler veriyoruz. EOSB yönetimi olarak attığımız bu adımlarla çalışanlarımızın emeğini ve verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için uğraşıyoruz. Değerli çalışanlarımız şehrimizin, ülkemizin sanayi ve ekonomisine güç katmakta ve geleceğe yön vermektedirler. Gösterdikleri özveri ve emekleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile emek ve alın teriyle ülkemizin büyümesine katkı sağlayan tüm çalışanlarımızın ve işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.