ESGAZ çevreci doğalgazı tanıtacak

ESGAZ çevreci doğalgazı tanıtacak
Bu yıl ilki düzenlenecek olan ‘Doğal Gaz Tanıtım Günleri’ Büyükdere Mahallesinde yapılacak. Büyükdere, Gültepe ve Yıldıztepe Mahalle sakinlerinin tamamının davetli olduğu toplantı Büyükdere Mahallesi içerisinde bulunan...

Bu yıl ilki düzenlenecek olan 'Doğal Gaz Tanıtım Günleri' Büyükdere Mahallesinde yapılacak. Büyükdere, Gültepe ve Yıldıztepe Mahalle sakinlerinin tamamının davetli olduğu toplantı Büyükdere Mahallesi içerisinde bulunan 23 Nisan İlköğretim Okulu Bahçesinde gerçekleştirilecek. Toplantıya ESGAZ'ın tüm Yetkili Firmaları ve Ana Bayileri katılacak.Toplantıda doğal gaz cihazlarının, tanıtımı yapılacak. Konuyla ilgili bilgi veren ESGAZ Genel Müdürü İsmail Karahan "vatandaşımızın ayağına giderek her yönüyle avantajlı bir yakıt olan doğal gazı ve kullanımını anlatacağız"dedi.
Muhtarlara gerek doğal gazın altyapı yatırımlarında göstermiş olduğu özveri ve hizmetlerden gerekse abonelik işlemlerinde çalışmalarından dolayı teşekkür ettiklerini belirten Karahan , " bu çalışmalarımız tüm mahallelerimizde devam edecek ve Eskişehir'de bu konforlu yaşamı doğal gazsız ev bırakmayana kadar devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.