ESKERDER 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti

ESKERDER 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti
Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği (ESKERDER)’de yapılan 1. Olağan seçimde Çetin Polat yeni başkan seçildi.

Eskişehir Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği (ESKERDER) 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Tek adaylı gidilen başkanlık ve yönetim kurulu seçiminde Çetin Polat derneğin yeni başkanı oldu.

Polat, “Dernek olarak Eskişehir’de yaşayan on binlerce Erzurumlu hemşerimizi bir araya getirmeyi arzu ediyoruz. Eskişehir’de yaşayan Erzurumluların birlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmak için çok sayıda çalışmayı hayata geçirmek istiyoruz. Bunun için aralarında akademisyenlerin, iş insanlarının, esnafların, öğrencilerin, kadınların, engellilerin ve çocukların yer aldığı çalışma grupları oluşturacağız. Bu çalışma grupları, AB projelerinden, kalkınma ajansı projelerine, bakanlık projelerinden yurt dışı destekli projelere kadar çeşitli alanlarda projeler üretecekler. Ayrıca oluşturacağımız bu gruplar, kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenleyecekler. Eskişehir’de yaşayan her Erzurumluya ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Dernek yönetiminde yer alan isimler ise şu şekilde;

Dernek Başkan Vekili Abdulbaki Tekin - Başkan Yardımcıları; Avni Yegin, Sefa Yılmaz, Ali Çınar, Emrah Altun, Murat Aydın, Latif Kaya, Ferhat Şahin Ve Nadir Taş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.