Başkan Kazım Kurt açıkladı! Karapınar'daki düğüm çözülüyor

Başkan Kazım Kurt açıkladı! Karapınar'daki düğüm çözülüyor
 Muhabir
Odunpazarı Belediyesi ile TOKİ arasındaki problemlerden dolayı çözüme kavuşturulamayan Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor.

Eskişehir Karapınar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların dönüşüm sorunu çözülüyor. Odunpazarı Belediyesi ile TOKİ arasında yaşanan sıkıntılar nedeniyle yıllarca çözüme kavuşturulamayan Karapınar Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor. Odunpazarı Belediyesi Encümen kararından da geçen proje çalışmaları yakın zamanda başlayacak.

İstikbal Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, inşaat yapımına başlayacaklarını söyledi.

“SEZON BİTMEDEN İNŞAATA BAŞLARIZ”

Mülk sahipleri ile görüştüklerini ifade eden Kurt, “Uzlaşma sürecindeyiz. Anlaşırız onlarla. Sezon bitmeden orada inşaata başlayacağız” dedi.

TOKİ ile sıkıntılara da değinen Kurt, “Başka sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı göreceğiz. Bize göre bitti ama TOKİ’den ne çıkar onu bilmiyoruz. Çalışıyoruz şu an. İnşaatın fiilen çalışması ne zaman başlar onu bilmiyoruz. Projeler için insanlarla görüşmeler devam ediyor. Memnun olanlar ile anlaşıyoruz hatta TOKİ bir arsa sattı, TOKİ’den arsa satın aldık. Süreç netleşirse daha net bilgiler verebiliriz. Önümüzdeki günlerde belli olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum