"Eskişehir yatırım için doğru seçim"

“Eskişehir yatırım için doğru seçim”
Bu yılın sonbahar aylarında inşaatı tamamlanarak hizmete girmesi beklenen ECE Grubu tarafından yapılan ESPARK Alışveriş Merkezi ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan firma yetkilileri, böyle bir yatırımı...

Bu yılın sonbahar aylarında inşaatı tamamlanarak hizmete girmesi beklenen ECE Grubu tarafından yapılan ESPARK Alışveriş Merkezi ile ilgili bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya katılan firma yetkilileri, böyle bir yatırımı Eskişehir'de yapma kararı verdiklerinden ötürü zaman zaman eleştirildiklerini ancak kendilerinin böyle bir karar vermiş olmakla çok doğru bir şey yaptıklarına inandıklarını anlattılar.
Eskişehirli yerel basın mensupları ile bir araya gelen ECE Türkiye Operasyondan Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Mustafa Altındağ, ECE Türkiye İş Geliştirme Türkiye Genel Müdürü Tevfik Türel ile ECE Türkiye Proje Ofisi yetkilisi Tayfun Kartal yatırımla ilgili bilgi verirken, diğer taraftan soruları da yanıtladılar.
ECE Grubu olarak Türkiye'deki ilk yatırımı Eskişehir'e yaptıklarını anlatan yetkililer, bu konuda son derece isabetli bir karar verdiklerini anlattılar. Toplam yatırım miktarının 110 milyon dolar olduğu belirtilirken, merkezin sonbaharda açılacağını anlattılar.
Eskişehir'in ekonomik ve sosyal yönden potansiyeli yüksek bir şehir olduğunun altı çizilirken, açılan yeni alışveriş merkezlerinin küçük esnafı olumsuz değil, olumlu yönde etkileyeceği belirtildi. Bu tür merkezlerle şehrin ticaret hacminin büyüyerek gelişeceğinin altı çizilirken, "hem Eskişehirliler alışveriş için başka kentlere gitmeyecekler hem de çevre illerden Eskişehir'e insanlar alışveriş için gelecekler.
Bu da şehrin ticari yapısını geliştirecek" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.