Eskişehir'de 2 operasyon

Eskişehir’de 2 operasyon
Narkotik polisinin düzenlediği "Kiraz" adlı operasyonda, İstanbul’dan otobüsle getirdiği 800 adet ekstacy hapı keklerin altına gizleyen bir kişi yakalandı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize...

Narkotik polisinin düzenlediği "Kiraz" adlı operasyonda, İstanbul'dan otobüsle getirdiği 800 adet ekstacy hapı keklerin altına gizleyen bir kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir şahsın İstanbul'dan çok sayıda uyuşturucu hap getireceği istihbaratını değerlendirerek, Çevre Yolu Muttalip Kavşağı'nda otobüsten inen Ç.S.'yi (43) gözaltına aldı. Polis, şahsın elinde olan poşetin içinde keklerin altına gizlenen 800 adet ekstacy adlı uyuşturucu hap ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerinin ardından "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde nakletmek" suçlarından mahkemeye çıkarılan Ç.S, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, uyuşturucu madde tacirlerine karşı bugüne kadar yürüttükleri ve sonucunda uyuşturucu madde ticareti yapan suç örgütlerinin çökertildiği başarılı operasyonlara, hassasiyetle ve titizlikle devam edildiğini kaydetti.
BU DEFA KULLANICILAR YAKALANDI
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir başka operasyonda ise kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde aldıkları tespit edilen 1'i İspanya uyruklu 13 kişi gözaltına alındı.
Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce gerçekleştirilen "Sur" kod adlı operasyonda, "teşekkül halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan yakalanan kişilerden para karşılığı kullanmak maksadıyla uyuşturucu aldıkları belirlenen S.K. (26), K.K. (52), E.E. (22), Ç.G. (26), M.O. (29), U.B. (23), O.C. (23), T.K. (32), İ.A. (24), İ.K. (23), İ.E.Ü. (24), K.Ş. (26) ve İspanya uyruklu S.F.P.'yi (26) yakaladı. Gözaltına alınan 13 şüpheli hakkında "kullanmak maksadıyla uyuşturucu madde temin etmek" suçundan yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.