Eskişehir'de 23 Nisan coşkusunu bütün çocuklara yaşatacaklar

Eskişehir'de 23 Nisan coşkusunu bütün çocuklara yaşatacaklar
Eskişehir'deki STK ve gönüllüler, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek.

222 Eskişehir Motosiklet Derneği öncülüğünde Eskişehir'deki STK ve gönüllüler, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan’da tüm motosikletçi ve Arama Kurtarma ekipleri araçları, çocuklara alınan hediyeler ile birlikte onkoloji bölümü önünde kortej oluşturulacak.

“23 NİSAN COŞKUSUNU YAŞAMALARINI SAĞLAMAYI AMAÇLADIK”

222 Eskişehir Motosiklet Derneği Başkanı Gürkan Güler, sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerden oluşan bir grup oluşturduklarını söyleyerek, "Bu yıl da gururla Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün miras bıraktığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm dünya çocukları ile birlikte kutlayacağız. Bu kutlamalara, etkinlik ve eğlencelere gelemeyen, ulaşmaya imkanı olmayan çocuklarımıza da biz STK ve gönüllü dostlarımızla birlikte kendi imkanlarımız dahilinde ulaşarak bu çocuklarımızın bir şekilde 23 Nisan coşkusunu yaşamalarını sağlamayı amaçladık. Yaklaşık 5 yıldır özel ve milli günlerde olsun, her türlü ihtiyaç durumunda olsun Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Onkoloji ve Hematoloji Bölümü'nde tedavi gören çocuklarımıza ve ailelerine hep destek vermeye çalıştık. Onkoloji bölümünde de ismimize tahsis edilen bir tedavi odasının bulunması bize ayrıca gurur veriyor” diye konuştu.

Güler, “Odunpazarı Kent Konseyi'nden İsmail Kumru, AKUT Derneği, DAK Derneği'nden Arif Necmi Türe, USTAWSLAR, Motoshow Motosiklet Derneği, radyo programcısı Alişya Baba ve bireysel gönüllülerimiz ile bir araya gelerek çocuklarımıza 23 Nisan için güzel bir program yapmaya karar verdik. Çocuk onkoloji bölümünü süsleyeceğiz, 23 Nisan coşkusunu, heyecanını yaşatmak istiyoruz. 23 Nisan günü de tüm motosikletçi ve Arama Kurtarma ekiplerimizin araçları ile birlikte hediyelerimizi de yanımıza alarak onkoloji bölümü önünde dev bir kortej oluşturacağız. Yapacağımız 23 Nisan etkinlik programına tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.