Eskişehir'de ilk çağrı merkezi

Eskişehir’de ilk çağrı merkezi
Win Bilgi İletişim Merkezi Eskişehir’deki çalışmalarına başladı. Yurt çapında iletişim ve çağrı merkezi hizmeti veren Win Bilgi İletişim Hizmetleri AŞ Eskişehir’de de Türkiye’nin sayılı firmalarına iletişim ve çağrı...

Win Bilgi İletişim Merkezi Eskişehir'deki çalışmalarına başladı. Yurt çapında iletişim ve çağrı merkezi hizmeti veren Win Bilgi İletişim Hizmetleri AŞ Eskişehir'de de Türkiye'nin sayılı firmalarına iletişim ve çağrı merkezi hizmeti verecek.
Eskişehir'de yüzlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Win İletişim'de 120 kursiyerde eğitimlerine başladı.
İş-Kur-Milli Eğitim Müdürlüğü ve Win Bilgi İletişim Hizmetleri AŞ ortaklığı ile gerçekleşen eğitim programına katılan 120 kişi, yüzde 50 istihdam garantili olarak eğitimden geçiriliyor.
'Müşteri Temsilcisi' eğitimi programını ziyaret eden İş Kurumu Müdürü Ergün Peker, kursiyerlere başarılar diledi. Dün Win Bilgi İletişim Hizmetleri AŞ'nin eğitim programının yapıldığı yere gelen Peker, yeni işyerinin oldukça modern bir ortam olarak gördüğünü ve hayli beğendiğini belirterek; "Win Bilgi İletişim Hizmetleri AŞ'nin Eskişehir'de böyle bir hizmet vermesi, hepimiz adına oldukça sevindirici" diye konuştu.
Win Bilgi İletişim Hizmetleri AŞ Eskişehir'de 400 kişiye istihdam sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.