Eskişehir'de kitap bağışına öğrencilerden yoğun katılım

Eskişehir'de kitap bağışına öğrencilerden yoğun katılım
222 Eskişehir Motosiklet Derneği, 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Kozkayı İlköğretim Okulu’na kitap bağışında bulundu.

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Kozkayı köyünde bir araya gelen 222 Eskişehir Motosiklet Derneği üyeleri Kozkayı İlköğretim Okulu Kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Kitap bağışında bulunan dernek üyeleri adına açıklama yapan dernek başkanı Gürkan Güler, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 8’inci kez bir okula kitap bağışında bulunduklarını belirterek; "Kozkayı köyü İlkokuluna bin 222 adet kitap bağışında bulunduk. İlkokul öğrencilerinin okuyabileceği hikaye kitaplarından oluşan bu setimizle okul kütüphanelerini geliştirmek istiyoruz. Amacımız köy okullarının kapanmaması, tarım ve hayvancılığın ölmemesidir. 222 Eskişehir Motosiklet Derneği olarak bugüne kadar pek çok sosyal projeye önderlik ettik. Bizlere destek veren tüm gönüllü dostlarımıza gizli kahramanlara şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.