Eskişehir'de otopark alışkanlığı yok

Eskişehir’de otopark alışkanlığı yok
Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Eskişehir deki otopark ücretlerinin pahalı olmadığını söyledi.Eskişehir’de büyük bir trafik sorunu varDiğer illerde otopark ücretlerinin 20 liraya kadar çıktığını...

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Eskişehir deki otopark ücretlerinin pahalı olmadığını söyledi.
Eskişehir'de büyük bir trafik sorunu var
Diğer illerde otopark ücretlerinin 20 liraya kadar çıktığını öne süren Er, Eskişehirlinin otopark alışkanlığının olmadığını belirtti. Vatandaşların şehir merkezinde bulunan alışveriş merkezleri ya da dükkânların önüne kadar araçlarını park ettiğini ifade eden Er, " Kaldırımlara kadar araçlar park ediliyor. Bu durumda hem Eskişehir'e görüntü kirliliği doğuruyor hem de trafikte çok büyük sorunlar yaratıyor. Özellikle şehir merkezinde gezen taksi ve dolmuşlarımızı şehir dışına yönlendiriyoruz. 460 taksinin şehir merkezinde trafik sorunu yaşatmaması için UKOME'DEN çıkan kararla şehir dışına yaymak istiyoruz. Şehrimizde büyük bir trafik sorunu var. Bu soruna belediyeler, valilik ve STK'larla birlikte çözüm getirmeliyiz. Trafik sorunu şehrimizde kanayan bir yara. Halkımızda bu konuya duyarlı olmalı. Aracını nereye, nasıl bırakacağını bilmeli" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.