"Eskişehir'de seçime hazırız"

“Eskişehir’de seçime hazırız”
AK Parti Eskişehir teşkilatının daveti üzerine dün ilimize gelen Adana Milletvekili Recep Garip parti teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi aldı.İl teşkilatında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının ardından...

AK Parti Eskişehir teşkilatının daveti üzerine dün ilimize gelen Adana Milletvekili Recep Garip parti teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi aldı.
İl teşkilatında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının ardından Gar düğün salonunda Dünya Kadınlar Günü nedeniyle verilen yemeğe katılan AKP Adana Milletvekili Recep Garip Eskişehir teşkilatının yapılacak seçimlere hazır olduğunu söyledi.
Tüm kadınların kadınlar gününü kutlayan AKP Adana Milletvekili Garip "Türkiyemizin yeniden kalkınması için AKP iktidarı kolları sıvadı ve yollara düştük. Seçim öncesi sıkı bir çalışma temposuna girdik. Partimizde en büyük görev gençlik ve kadın kollarına düşüyor. Hep birlikte çalışarak yeniden tek başımıza iktidara gelmeliyiz. Kadınlarımızın önündeki engelleri kaldırmaya devam edeceğiz. Onlara yeni imkanlar tanıyacağız. Eskişehir seçimlere akan ırmaklar gibi geliyor. Emek olmadan da asla ekmek olmaz. Biz Türkiye'de gidilemeyen yerlere girdik. Bugün Türkiye çok önemli dünyadaki gelişen 15 ülkeden biri haline geldi. İçde ve dışda barış ve güveni sağladık. 150 yıldır gidilemeyen ülkelere Başbakanımız genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan gitti Yeniden tarihin yapılanmasına katkıda bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.