ESKİŞEHİR'DE SOL BİRARADA

ESKİŞEHİR’DE SOL BİRARADA
Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü yöneticileri ile Demokratik Sol Parti İl Örgütü yöneticileri Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.CHP İl Yönetimi tarafından düzenlenen ve mahalle temsilcilerinin katıldığı...

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü yöneticileri ile Demokratik Sol Parti İl Örgütü yöneticileri Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.
CHP İl Yönetimi tarafından düzenlenen ve mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik havası eserken DSP'li yöneticilerin de toplantıya katılması memnuniyet yarattı.
DSP Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Atan "önemli olan parti ismi değil, Atatürk ilkelerinin iktidar olması, Atatürk'ün iktidar olması" dedi.
CHP İl Başkanı İsmet Süder ise, yaptığı kısa konuşmada işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, aday adayı olmak amacıyla görevinden ayrılan önceki Merkez İlçe Başkanı Ayhan Türkseven, "kimin aday olacağının önemli olmadığını,önemli olanın CHP'nin iktidarı olduğunu vurguladı.
Toplantının başında bir konuşma yapan DSP Merkez İlçe Başkanı Rıdvan Atan iki parti arasında gerçekleştirilen işbirliğinden son derece memnun olduklarını belirtirken, "Halkımız Atatürkçü, laik, demokrasi ilkelerine bağlı bir hükümeti özledi. Bundan böyle partilerin ismi değil Atatürk'ün ismi ve ilkeleri ön plana çıkacaktır" dedi.
Yasaların bu işbirliği ile ilgili düşüncelerini daha açık şekilde söylemesine izin vermediğini kaydeden Atan, "Dilerim CHP iktidarında bu yasaklarda ortadan kaldırılır" diyerek sözlerini bitirdi.
Daha sonra kürsüye gelen aday adaylık başvurusu için merkez ilçe başkanlığından istifa eden Ayhan Türkseven kendi döneminde yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.
Türkseven, "Burada bir çok arkadaşımızla birlikte milletvekili aday adayıyız. Ancak kimin kazanacağı hiç önemli değil. Önemli olan CHP iktidarı ve Türkiye'dir" diye konuştu.
CHP İl Başkanı İsmet Süder de yaptığı kısa konuşmada iki parti arasında yapılan işbirliğinin hem Eskişehir'de hem de Türkiye'de iktidar olacağını savundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.