Eskişehir'de yeni bir ses

Eskişehir’de yeni bir ses
Genç nüfusun yoğunlukta olduğu şehrimizde son günlerde yeni ve genç bir müzik grubu "Kerata" beğeni topluyor. Kent konseyi kültür sanat çalışma grubu ve bir çok eğlence mekanı için verdiği konserlerden sonra, geçtiğimiz...

Genç nüfusun yoğunlukta olduğu şehrimizde son günlerde yeni ve genç bir müzik grubu "Kerata" beğeni topluyor. Kent konseyi kültür sanat çalışma grubu ve bir çok eğlence mekanı için verdiği konserlerden sonra, geçtiğimiz pazar 2 Eylül Eskişehir'in Kurtuluşu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Mahalleler Yarışıyor etkinliğinde tek başına sahne alan grup Eskişehir halkına keyifli dakikalar yaşattı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kerata grubu her yaştan halkımıza hitap eden şarkıların yanı sıra kendi bestelerini de seslendirdi. Kerata grubu üyeleri, Hüseyin DEMİR(Vokal), Süleyman ER(Davul), E. Yiğit TÜRKÖZ(Gitar), Osman ALICI(Gitar), Kağan ÇAKAN(Basgitar) şeklinde oluşuyor.
Beste kayıtlarını henüz bitiren ve Ankara'da düzenlenen, dünyaca ünlü grupların sahne aldığı Anki Rock Festivali'ne katılmaya hak kazanan Kerata grubu 23 eylül pazar günü festivalde Eskişehir'imizi temsil etmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.