"Eskişehir'deki inşaatlar Eskişehirliye duyurulmuyor"

"Eskişehir’deki inşaatlar Eskişehirliye duyurulmuyor"
CHP Eskişehir İl Sekreteri F. Murat Sönmez, Yapım yeni Eskişehir olmasına rağmen bir çok ihalenin Eskişehirli inşaat firmalarına yeterince duyurulmadığını öne sürdü. Sönmez, " Eskişehir’e yatırım yapan, ihtiyaçlarını...

CHP Eskişehir İl Sekreteri F. Murat Sönmez, Yapım yeni Eskişehir olmasına rağmen bir çok ihalenin Eskişehirli inşaat firmalarına yeterince duyurulmadığını öne sürdü. Sönmez, " Eskişehir'e yatırım yapan, ihtiyaçlarını bu şehirden karşılayan inşaat firmalarına ihalelerin yangın bir şekilde duyurulması gerektiğine inanıyorum" dedi.
F. Murat Sönmez şunları söyledi:
" 25 Ocak 2007 ve 13 Şubat 2007 tarihinde Tepebaşı Aşağısöğütönü'nde 1265 adet konut, Çankaya ve Ertuğrulgfazi mahallelerinde 1216 konut ile birlikte Lise, İlköğretim Okulu, Spor salonu, Kreş, Camii, ticaret merkezi, çevre düzenlemesi, alt yapı işi ihalelerini ilan etmiştir.
İnşaatların yapım yeni Eskişehir olmasına rağmen yetkili kurumlar tarafından ihaleler yeterince duyurulmamaktadır. TOKİ Başkan vekilinin yolu Eskişehir'e düşmesi ihaleler gündeme bile gelmeyecekti. Geç kalan açıklamalar şehrimiz inşaat firmalarının hazırlık yapmasına fırsat bırakmamaktadır. Daha önce yapılan ihale sonuçlarındaki yaşanılan olumsuzluklardan ders alınması gerekmektedir.
Eskişehir'e yatırım yapan ihtiyaçlarını bu şehirden karşılayan inşaat firmalarının böyle bir şansı kaçırmamaları için 20 Mart 2007 ve 03 Nisan 2007 tarihli ihalelerin yaygın şekilde duyurulması gerektiğine inanmaktayız"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.