Eskişehir'e emniyet sarayı

Eskişehir’e emniyet sarayı
Eskişehir, emniyet sarayına kavuşuyor. İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel’in ‘Eskişehir’in pentagonu olacak’ diye nitelendirdiği dev emniyet sarayının inşasına yakın bir tarihte başlanacak.Konu ile ilgili olarak dün İl Genel...

Eskişehir, emniyet sarayına kavuşuyor. İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel'in 'Eskişehir'in pentagonu olacak' diye nitelendirdiği dev emniyet sarayının inşasına yakın bir tarihte başlanacak.
Konu ile ilgili olarak dün İl Genel Meclisi üyelerine bilgi veren İl Emniyet Müdürü Savaş Yücel toplam 38 bin metrekare olacak olan yeni emniyet sarayı içerisinde tüm polis birimlerinin bulunacağını söyledi.
Yeni binanın TOKİ tarafından yapılacağını ve iki yıl içerisinde bitirileceğini ifade eden Yücel, inşaat çalışmalarının bugünkü çevik kuvvet şube müdürlüğünün bulunduğu bölgede başlayacağını söyledi.
İl Emniyet Müdürü Yücel, çevik kuvvetin de inşaatın tamamlanmasına kadar Eski Köy Hizmetleri binasında konuşlanmasını arzu ettiklerini belirtti. Müdür Yücel ayrıca, Eskişehir içinde övgüler yağdırarak, halkın katkıları ile Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün Türkiye'de birincilik rekorlarını kırdığını söyledi.
Yücel konuşla ilgili şunları söyledi; "Vatandaşımız 155'i arayarak, suçluyu suçüstü yakalamamızı sağlıyor.
Hatta telefonu ile operasyonu yöneten vatandaşlarımız bile oluyor. Geçen yıl 7834 kişiyi göz altına almışız. Bunun yüzde 89'unu halkın ihbarları ile yapmışız. Eskişehir halkı polisine güveniyor. Polisine aracını, motosikletini veriyor. Bizde en iyi hizmeti vermek zorundayız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.