"Eskişehir'in birinci partisiyiz"

“Eskişehir’in birinci partisiyiz”
Demokrat Parti İl Başkanı Fevzi Yalçın parti binasında düzenlenen basın toplantısında seçime yönelik değerlendirmelerde bulundu. Adayların bir kısmının düğün ve şenliklere katılmak için toplantıya katılamadıklarını...

Demokrat Parti İl Başkanı Fevzi Yalçın parti binasında düzenlenen basın toplantısında seçime yönelik değerlendirmelerde bulundu. Adayların bir kısmının düğün ve şenliklere katılmak için toplantıya katılamadıklarını ifade eden Yalçın, şunları söyledi:
"İlçelerin neredeyse tamamını gezdik. Gezilerimizin hepsi birer miting havasında geçti. Bu gezilerimizde yüzyüze en az 10 bin kişiyle görüştük. Oralarda da gördük ki DP'ye çok büyük bir teveccüh var.
İlçe ve köylerde kullanılacak 100 bine yakın oyun en az yarısı bize gelecektir.
Son 3 gündür de kent merkezsinde bulunan mahallelerde geziyoruz. Buralarda da partimize büyük bir ilgi var.
Demokrat Parti hiç tereddütsüz Eskişehir'de birinci partidir ve öyle de kalacaktır. 22 Temmuz akşamına kadar da bunu sürdüreceğiz.
İlçelerde ve köylerde adaylarımız çiftçinin, köylünün, üreticinin sorunlarını çok iyi bildiği için ve bu sorunlar üzerine çok gerçekçi çözümler ürettiğimiz için gösterdiğimiz performans gerçekten çok üst düzeydedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.