ESO üyelerine büyük fırsat

ESO üyelerine büyük fırsat
Halkbankası Türkiye çapında başladığı “Ticaret ve Sanayi Odalarına yönelik destek” programı kapsamında Eskişehir Sanayi Odası ile imzaladığı protokol çerçevesinde, Oda Üyelerine uygun koşullarda kredi desteği veriyor.69...

Halkbankası Türkiye çapında başladığı "Ticaret ve Sanayi Odalarına yönelik destek" programı kapsamında Eskişehir Sanayi Odası ile imzaladığı protokol çerçevesinde, Oda Üyelerine uygun koşullarda kredi desteği veriyor.
69 yıldır Türkiye'nin ilk ve tek KOBİ Bankası olan Halk Bankası, Türkiye'nin dört yanındaki Sanayi ve Ticaret Odaları ile protokol imzalayarak KOBİ'lere verdiği desteği Eskişehir Sanayi Odası ile sürdürüyor.
Halk Bankası, imzalanan protokoller kapsamında Oda üyelerine uygun koşullarda kredi kullandırıyor. İmza töreninde kısa bir konuşma yapan Halk Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın: "Halkbank olarak Türkiye'nin ilk KOBİ Bankası unvanına yaraşır şekilde 69 yıldır faaliyetlerini sürdürerek ülke kalkınmasına, gelişmesine ve zenginleşmesine katkıda bulunuyoruz. Halk Bankası, mali yapısı, teknolojik imkanları ve insan kaynağı ile reel sektöre hizmet için çalışan bir bankadır.
Geçmişte olduğu gibi bugün de esnaf-sanatkarın ve KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarını uygun faiz oranları ve uzun vadeli krediler ile karşılamaya devam ediyoruz." dedi. İmza öncesi kısa bir konuşma yapan Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir'de "Sanayiciler olarak Halkbank'ın desteğini her zaman yanımızda hissettik ve gördük. Halkbankası ülkemiz genelinde olduğu gibi Eskişehir'imizde de KOBİ'lere çok büyük destek sağlamış, reel sektörün gelişimine elden gelen tüm katkıyı sağlamış bir bankamızdır." dedi. İmzalanan protokol kapsamında Eskişehir Sanayi Odası üyelerine; 36 ay vadeli ve 250.000 YTL limitli kredi kullanım imkanı sağlandı. Faiz oranının normal kredilere uygulanan faiz oranından binde iki daha düşük ve %1,85 olduğu açıklandı.
KOBİ tanımına giren firmalara sadece Halkbankası tarafından %5 BSMV muafiyeti uygulandığı da dikkate alındığında, bu faiz oranın üzerinde bir maliyet avantajı sağladığı kaydedildi.
Ayrıca, imzalanan protokolle Eskişehir Sanayi Odası üyelerine azami 60 ay vadeye kadar firmaların yatırım ve işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik ve yatırım kredilerinde ödemesiz dönemi bulunan aylık eşit taksitli Finansal Destek Kredisi kullandırılacak.. Alt limit tüm firmalar için 100.000 YTL, üst limiti 1.500.000 YTL olan Finansal Destek Kredisinin üst limiti KOBİ tanımı dışında kalan firmalar için 3.000.000 YTL olacak.
Oda üyelerine kullandırılacak Finansal Destek Kredilerinde uygulanacak faiz ise YTL'de TRLİBOR+3,5; yabancı para da LİBOR+3 olarak belirlendi.
Protokol kapsamında ayrıca 250.000 YTL limit dahilinde ve azami 1 yıl vadeli; yıllık % 1,5 komisyon oranı ile gayri nakdi teminat mektubu kredisi de kullandırılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.